12.3.11

A cenar con... mig!

I går var det min tur til at hoste middag for Martin, Christoffer og Agnete. Den stod på tema mexicano og et pift 'a la Alexandra', hvilket indebærer ekstra meget hvidløg, mynte, koriander, ingefær, lime og chili i ALT hvad jeg kan komme i nærheden af... 
Til forret var der aubergine bruscetta smurt med hjemmelavet hvidløg/soya olie, rosmarin og babyspinat med hjemmelavet sennep/honningdressing. 
Hovedretten stod på lidt af hvert - Nachos med guacamole med masser hvidløg og citron, salt og peber, creme fraiche med mango chutney, mynthe, koriander, hvidløg, salt og peber og hjemmelavet salsa med friske tomater skåret i tern, tabasco, chilisauce, hvidløg og koriander. Ellers var der ris med røde kidney beans, krydret hakket oksekød og nogle grøntsager. Til dessert drog menuen dog til Frankrig, hvor jeg fik smidt en Clafoutis med hindbær og chunky chokoladestykker, serveret med vanilieis og cremefraiche rørt sammen med vaniliesukker og lidt revet citronskal på toppen, sammen.  Til middagen drak vi isvand med passionsfrugt, mynte, ingefær og lime og selvfølgelig - (ingen fuldendt mexicansk middag uden...) Coronas og tequila, som blev nydt til hovedretten. Udover det blev der hældt en masse god rødvin ned og samtaler og grin blev nydt på bedste vis. En skøn aften med dejlige mennesker! (:
Ingen kommentarer:

Send en kommentar